Blog

Gratis hiphop & trap drumkits

Als het aankomt op kwalitatief hoge drum samples en online drumkits die je gratis kunt downloaden, dan moet je zelfs in 2017 nog behoorlijk goed zoeken. De realiteit is dat je in de meeste gevallen krijgt waarvoor je betaalt. Het grootste deel van de gratis drumkits en soundbacks die te vinden zijn op het internet, zijn van zeer slechte kwaliteit. Maar als je lang en hard genoeg zoekt, kun je een aantal kwalitatief hoogwaardige pareltjes vinden. Helemaal gratis! Om je de moeite te besparen hebben wij het harde werk alvast voor je gedaan. Hieronder een overzicht van de beste gratis drumkit downloads in 2017!

 

#1. DJ Shawdi P – #TimeIsMoney Drum Kit

Dit is echt één van de beste gratis drumkits op het internet. Alle sounds zijn in feite teasers van de $auce 4 Sell drum kit, en er zitten ook een aantal ElectraX presets van de nieuwe sound bank #LIT bij.

Download DJ Shawdi P -#TimeIsMoney Drum Kit

 

#2. DJ Pain 1 (al zijn gratis kits)

Op deze website staan maar liefst 15 gratis drumkits, alsmede gratis samples en loops. Ze zijn allemaal van een goede kwaliteit, en sommige zijn zelfs gebruikt bij de opnames van platinum albums. Je kunt ze allemaal downloaden, en als je er tevreden mee bent (en dat zal ongetwijfeld het geval zijn), kun je DJ Pain 1 steunen.

Download ALL Of DJ Pain 1’s Drum Kits

 

#3. Young Kico’s – Chronicles Of Atlantic Trap

Een coole gratis drumkit die gemaakt is door producent Young Kico. Als je geïnspireerd bent om beats te maken zoals Zaytoven, dan is deze kit waarschijnlijk de enige die je nodig zal hebben! De kit is inclusief soundfonts en presets voor Nexus en ElectraX!

Download Young Kico’s – Chronicles Of Atlantic Trap

 

#4. The Beat Buffs #MegaDrumKit:

Deze kits zijn zeer geschikt voor trap beats. De MegaDrumKit bevat 4 kwalitatief hoogwaardige drumkits, plus een aantal gratis presets voor ElectraX, Massive en Omnisphere.

Download The Beat Buff’s #MegaDrumKit + Presets

 

#5. The Official Dirty Sprite Trap Kit

Theproducersplug.com kwam hier een tijdje terug mee, en inmiddels is het één van de meest populaire gratis drumkits op de website! De kit bevat een verzameling zeldzame industry sounds van hoge kwaliteit.

Download The Dirty Sprite Trap Kit

 

#6. Anno Domino – Drum Collection

Wellicht heb je al eens van deze gast gehoord. Hij is één van de meest succesvolle producenten op het internet, en heeft een vette drumkit uitgebracht die gratis gedownload kan worden.

Download Anno Domino – Drum Collection

 

#7. Ultimate 808 Mafia Drum Kit Collection

Oké, deze drumkit is oud, maar wel tijdloos! Sterker nog, deze drumkit is één van de redenen dat trap muziek bestaat. Vrijwel iedereen is hier ooit eens mee begonnen.

Download Ultimate 808 Mafia Drum Kit Collection

 

#8. Metro Boomin Drum Kit | By Razer Music

Razer Music en Metro Boomin werkten samen aan een video tutorial over beats, baslijnen en sequencing. Dit is de drumkit die Metro Boomin in die video gebruikte. Razer Music was zo aardig om hem gratis voor ons beschikbaar te stellen.

Download Metro Boomin Drum Kit | By Razer Music

 

#9. Official Young Chop Drum Kit

Ook dit is een oude maar tijdloze drumkit. Als je op zoek bent naar die specifieke Chiraq sound voor het maken van harde, ‘drill type’ beats, dan is deze gratis Young Chop collectie precies wat je nodig hebt!

Download Official Young Chop Drum Kit

 

“Als je lang en hard genoeg zoekt, kun je een aantal kwalitatief hoogwaardige pareltjes vinden. Helemaal gratis!”

Author: admin